Arşiv

Nedenleri

Etiketler

Tedavileri

ErkekLer ne İster ? Erkeklerin Aklından Neler Geçer ?

Hastalığın Tedavisi-Nedir-Sebepleri-Videosu izle 22 Temmuz 2009 Çarşamba

Çoğumuz erkekleri kolay tatmin olan ve basit ihtiyacları olan yaratıklar gibi görürüz. Kendilerini bizlere karşı pek açmamaları, suskun kalmaları işimizi bir hayli zorlaştırsa da onları anlamak için çok fazla çaba harcamaya gerek yok. Biraz empatiyle kolayca anlaşılabilir ve yaşanılır varlıklar halini alabilirler. Genelde kadın hassasiyeti yüzünden aklından geçenleri ya da söylemek istediklerini söyleyememeleri yüzünden ki bu birazda bizim suçumuz, yanlış anlaşılır ve tanınırlar. İşte aslında erkeklerin düşündükleri, söylemek istedikleri hakkında bir kaç örnek:

- Arkadaşlarından biri, benim etkileyici biri olduğumu söylerse, lütfen bunu bana söyleme. Bu durum ister istemez onu düşünmemi sağlayacaktır ve bu yüzden seninle aramız bozulabilir.

- Bizlerde sizin gibi vücudumuz konusunda alınganız. Kilom hakkında konuşmaya başlarsan, göbeğimi içeri çekerim ve daha sonra kendimi kontrol etmeyi ihmal etmem.

- Gittiğimiz bir yerde, ayağa kalktığında, insanların sana bakıp, benim yanımda olduğun için yerimde olmayı istemeleri hoşuma gidiyor.

- Arkadaşlarımla bir araya geldiğimde cinsel hayatımı anlatmıyorum. Sadece cinsel hayatımın iyi gittiğini bilmelerini istiyorum. Senin arkadaşlarına anlattıklarını düşünürsek, ben bu konuda senin yanında çok masum kalıyorum.

- Yataktayken gözlerimin içine bakabildiğin anlarda herşeyi daha yoğun yaşayabiliyorum ama bunu devam ettirdiğinde korkmaya başlıyorum.

- Tanıdığın bütün erkekler, başladıkları ilk günden itibaren sürekli ve çok sık mastürbasyon yaparlar. Beni bu konuda yargılarken bu kadar acımasız olma lütfen.

- Beraber yürürken bir an başka bir kadına bakmam seni beğenmediğim, istemediğim anlamına gelmez. Sadece o kadın, o gün için senden daha hoş ve dikkat çekici giyinmiştir.

- Seni düşündüğüm anlar zannettiğinden daha fazla. Her düşündüğümde seni aramadığım için bu konuda yanılıyorsun.

- Siz kadınlar kolay kolay hatalarınızı ve yanlışlarınızı kabul etmezsiniz. Eğer haklıysam bunu söylemen senden daha fazla etkilenmemi sağlayacaktır.

- Cinsellik söz konusu olunca nasıl tahrik olabileceğimi porno dergilerimden, cd'lerden ve sık bakındığım web sitelerinden öğrenebilirsin.

- Eğer sürekli seninle ilgilenmemi istiyorsan, benimle ilgilenmeyi bırak. Bunu yaptığında nasıl etrafında dolandığımı görebilirsin.

- Benden yardım istediğinde, bana ihtiyaç duyduğunda erkek olduğumu hissettiriyorsun. Fakat sürekli etrafımda bana akıl vererek, neyi nasıl yapacağımı söyleyerek dolaştığında annemi hatırlatıyorsun.

- Eski sevgilimle yaşadığım bir olay onu düşündüğüm, unutamadığım anlamına gelmiyor. Sadece iyi bir sevgili olduğumu anlatmaya çalışıyorum.

- Hayatındaki bütün detayları benimle paylaşmaktan vazgeçmelisin. Özellikle adet dönemlerinle ilgili olanları, yalnızca gecikirse haberim olsun mümkünse.

- Beni daha sık baştan çıkarabilirsin. İlk adımı atan olmak en az senin kadar benide geriyor. Sen 'hakkımda yanlış düşünür mü? derken 'ben acaba istemiyorum der mi?' diye düşünüyorum.

- Eğer beni dokunarak tahrik edemiyorsan, istemediğimi düşünme. Sen her ne kadar nazik dokunuşlardan hoşlansan da ben bir erkeğim bedenim daha yoğun bir baskı istiyor.

- Biz erkekler, siz kadınlar kadar vücut dilini anlayamıyoruz. Yatakta yapmamı istediğin bir şey varsa bunu söylemelisin.

- Çıktığımız ilk günlerde etkilenmen için yaptığım çoğu şeyi, genellikle eski sevgililerimden öğrendim.

- Annemden nefret ettiğini hissedersem senden uzaklaşırım, sürekli onu onayladığını, aynı fikirde olduğunu görürsem yine uzaklaşırım.

- Yatakta yapmamı istediğin bir şey olursa, seni memnun etmek beni daha fazla tahrik edecektir. Bu yüzden isteklerini açıkça söylemelisin.

- Bazen yatakta beni şaşırtacak şeyler yapman hoşuma gidiyor. Bu kadar istekli olduğunu sansürsüz bir şekilde görmek çok tahrik edici.

- Yatağa girmeden önce banyoya gitmen ve orada uzun süre kalman beni delirtiyor. Sen ne kadar gecikirsen, ben olaydan o kadar uzaklaşıyorum.

- Yeni bir şey yapmak istediğimi söylediğimde, bunu daha önce başka biriyle denediğini bana söyleme. O halin gözümün önüne geliyor, hem senden soğumama neden oluyor, hem de kendimi ezik hissediyorum.

- Sana oral seks yapmaktan her zaman hoşlanmıyorum. Bunu her seferinde yapmamı benden bekleme.

- Ve işte en önemlisi. Hanımlar konu erkeklerin performansıysa üç şey çok önemli: Kötüyse ona çok iyi olduğunu söyleyin, vasatsa çok iyi olduğunu, sizi çok memnun ettiğini söyleyin. Eğer çok iyiyse zaten bunu biliyordur ama mutlaka sizden duymak isteyecektir.
Kaynak : http://www.makaleler.com/oku-erkeklerin+s%C3%B6yleyemedikleri+ve+akl%C4%B1ndan+ge%C3%A7enler

Etiketler

Arşiv