Arşiv

Nedenleri

Etiketler

Tedavileri

Cilt Gençleştirme (Skin Photorejuvenation)

Hastalığın Tedavisi-Nedir-Sebepleri-Videosu izle 22 Temmuz 2009 Çarşamba

Cildin yaşlanması nasıl oluşur?
Cildin yaşlanmasında en önemli faktör güneş ışınlarıdır. Ayrıca genetik yapımız da yaşlanma sürecini etkiler. Cilt yaşlanmasına bağlı değişiklikler vücudumuzun güneş gören yerleri diğer alanlarla karşılaştırıldığında kolaylıkla fark edilir. Ciltte görülen yaşlılığa bağlı değişiklikler kırışıklık, çil, güneş lekesi ve kılcal damar genişlemeleridir.
Elos Sistemi Cilt gençleştirme de nasıl etkili olur?
Radyofrekans ve IPL enerjisinin elos sisteminde kombine kullanımı güvenli bir şekilde hedef dokuya odaklanma sağlar. Böylece çiller, güneş lekeleri, örümcek şeklindeki kılcal damar genişlemeleri (spider anjiom) ve gül(rozeasa) hastalığındaki kızarıklıklar tedavi edilebilir.
Elos tedavisi bana uygun mudur?
Elos tedavisi tüm cilt tipleri için uygun bir tedavi yöntemidir.
Sonuçlar ne zaman ortaya çıkar?
5 veya 6 tedavi seansı, genellikle hastaların çoğunda deri tonunda düzelme sağlar. Total tedavi seans sayısı kişiden kişiye değişir. Tedavi öncesi doktorunuz tarafından yapılacak muayene tedavi planınızın oluşturulmasını sağlar.
İşlem ağrılı mıdır?
Kişisel olarak bu durum değişebilmekle birlikte, bir çok kişi deride iğne batması veya lastik çarpmasına benzer bir his ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu durumu engellemek için tedaviden bir saat önce lokal anestetik bir krem kullanılabilir. Ayrıca elos sisteminin derinizi güvence altına almak için monitorize eden ve belli bir ısıda tutmayı sağlayan soğutma sistemi mevcuttur.
Elos tedavisi kolaydır. Herhangi bir cerrahi işleme gerek yoktur, zaman kaybına neden olmaz. Tedavi süresi en fazla 30 dakikadır.
Tedavi maliyeti nedir?
Tedavi maliyeti kişiden kişiye değişir. Bu detaylar konusunda muayene sonrası daha net bir karar verebilir. Lütfen dermatoloji uzmanına başvurunuz.
Bu tedavi başka tedaviler ile kombine edilebilir mi?
Evet. Botox,dolgu maddelerinin bu tedaviler ortak kullanımı bazen gerekli olabilir. Doktorunuz sizi muayene ettikten sonra size özgün bir tedavi programı hazırlayacaktır.

Etiketler

Arşiv